Vides objektu grupa "Atvērtā pilsēta"

Kategorija: Izstādes Publicēts Trešdiena, 02 Jūnijs 2021

Biedrība “Radošās Idejas” www.creativeideas.lvprojekta „Open City - Atvērtā pilsēta” ietvaros sadarbībā ar Balvu Mākslas skolas jaunajiem māksliniekiem realizē aktivitāti – Mākslas publiskā telpa – VIDES OBJEKTI. Bērniem un jauniešiem, veidojot izpratni par laikmetīgo mākslu meistarklasi vadīja stikla un jaukto mēdiju māksliniece Studijas „Glass Point” dibinātāja, vadītāja Anna Varnase (vairāk par mākslinieci www.annavarnase.com)

 

„Vētra nāk un iet”

Dabas skati un objekti, ko saskatām katrs ar savu skatījumu.

Sendija Sejāne, Jūlija Antonova, Valērija Borovikova, Guntra Gibala, Sindija Pauliņa

Balvi klust musdienigaki un lenam partop par turisma magnetu tapec vari ielikt savu hastag_.jpgEzera skats kad to parklaj migla_.jpgKatrai linijai ir savs notikums_.jpgMana vieta Balvos_.jpgupes krasts kas ir ka lenta kas ir ka cilveka dzives gajums_.jpg

„Mistikas Kubs”

Ar šo kubu atklājam Balvu ezera leģendu.

Leo Eliass Morozs, Aleksejs Kuzņecovs, Eduards Ķerģis, Roberts Ķerģis, Evita Prole, Mārcis Ingemārs Žogota

Daudz vairak vajadzigs_.jpgDusmiga zvaigznite makonos_.jpgNesteidz apmilot meteorita dumus_.jpgPazemes elpa pari meteorita kritienu_.jpgVisi sapni piepidas_.jpgzemudens tunelis teleporte_.jpg

„Dzīve pie Ezera”

Balvu ezers un daļa no bioloģijas fenomeniem.

Nadīna Strupka, Ksenija Kuzņecova, Marta Kočāne, Elizabete Brezinska, Neo Markuss Sņegovs

Ezera ziedesana_.jpgEzers ir liels un daudzveidigs_.jpgGaistosas salas_.jpgTaja rodad daudz un dazadas dzivibas_.jpgUpe kas savieno ezerus_.jpg

Projekts „Open City - Atvērtā pilsēta”Nr. 2020-1-DE02-KA204-007638

Projekta mērķis ir veicināt sadarbību starp bezdarbniekiem, māksliniekiem un sociālajiem novatoriem, lai aktivizētu vietējās kopienas.

Projektā tiks izveidotas 5 pilsētu kartes, kas balstītas vajadzību izvērtējumā, īstenota kapacitātes stiprināšanas programma (80 stundu apjomā) un 2 starptautiskas akadēmijas (Grieķijā un Vācijā) bezdarbniekiem, realizētas pilotaktivitātes katrā pilsētā un sagatavota projekta rīkkopa, kas iepazīstina ar projekta rezultātiem. Projekta materiāli tiks publicēti projekta digitālajā platformā.

Biedrība "Radošās Idejas" projektu īsteno sadarbībā ar Zentrum für interkulturelle Bildung und Arbeit (Vācija), Vārnavas Folkloras grupu (Grieķija), Project School (Itālija) un VT Events (Bulgārija).

Projekts tiek īstenots no 2020. gada 2. novembra līdz 2022. gada 1. novembrim Eiropas Savienības Erasmus+ programmas ietvaros.

Projekta mājas lapa: https://opencity-project.eu/

Skatīts: 7868