KONKURSS „RADOŠAIS ATLIKUMS – 2021”

Kategorija: 2021./2022.m.g. Publicēts Trešdiena, 12 Janvāris 2022

 

IECAVAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA no 2021. gada 1. novembra līdz 3.decembrim organizēja profesionālās ievirzes mākslas un dizaina izglītības programmu audzēkņu konkursu “Radošais atlikums-2021”.

"Kažokādas cilvēkiem šobrīd ir aksesuārs, un tā nav pirmā nepieciešamība," savu atbalstu kažokzvēru audzēšanas aizliegumam pauž aktrise un Mēnesis Sprostā dalībniece Anete Krasovska. 

 "Mēs veidojam Latvijas tēlu, un nogalinātāju tēls nekādi nesaistās kopā ar mūsu mīļo Latvijas tēlu," savu viedokli par kažokzvēru audzēšanu pauž mūziķis un MēnesisSprostā dalībnieks Intars Busulis. 

Konkursa mērķis bija sekmēt bērnu un jauniešu izpratni par resursu saudzīgu patēriņu un materiālu otrreizēju izmantošanu, kā arī rosināt skolēnos radošo domāšanu un potenciālu, meklēt jaunus lietotu materiālu izmantošanas veidus.  Veicināt bērnu un jauniešu radošo spēju attīstību, padziļināt izpratni par ekoloģiju, apkārtējo vidi un industrijām. Pilnveidot telpisko domāšanu.

Konkursa nolikumu skatīt šeit!

Konkursa ietvaros tika izgatavots telpisks mākslas objekts no  pelēkajām olu bretēm, izmantojot karsto līmi vai PVA līmi, permanentos marķierus, kas saistīts ar dzīvnieku tēmu “Par kažokzvēriem!”

Ļoti priecājamies par Nadīnu Strupku, kas ar darbu „Lapsa” sīvā konkurencē ieguva Pateicību! Skolotāja: Elita Eglīte

 

Skatīts: 1076